
ДЕРЖАВНА МИТНА СЛУЖБА УКРАЇНИ
| 28.04.2006 р. | N 11/4-16/4711-ЕП |
|---|
| Начальникам регiональних митниць | |
| Начальникам митниць |
Про внесення змiн до Протоколу
У додаток до листа Держмитслужби України вiд 07.11.2005 N 11/1-16/13949-ЕП надсилаємо Додаток 15 до Протоколу про спiвпрацю мiж Державною митною службою України та учасниками ринку iмпорту м'яса, м'ясопродуктiв та свiйських тварин, надiсланий листом Ради з питань зовнiшньоекономiчної дiяльностi при Кабiнетi Мiнiстрiв України вiд 19.04.2006 N 81/4 (додається).
Iнформуємо, що довiдковий рiвень цiн на м'ясо, м'ясопродукти та свiйськi тварини, що ввозяться на митну територiю України, змiнений станом на 19.04.2006, необхiдно використовувати з 01.05.2006.
Додаток на 2 арк.
| Заступник Голови Служби | О.П.Шейко |
| Додаток 15 до Протоколу про спiвпрацю мiж Державною митною службою України та учасниками ринку iмпорту м'яса, м'ясопродуктiв та свiйських тварин |
Змiнений станом на 19.04.06 р.
довiдковий рiвень цiн на м'ясо, м'ясопродукти та
свiйськi тварини, що ввозяться на митну територiю
України за умовами "Iнкотермс 2000" "DAF" i
"CIF" (кордон України)
М'ясо свiйської птицi (кури та iндики)
| Назва товару | Ступiнь обробки | Країна походження | Цiна USD/кг |
|---|---|---|---|
| Кури цiлi бройлери | Мороженi, нерозрiзанi, обскубанi, потрошенi, без голови та лапок, шиї, серця, печiнки, шлунка | Бразилiя, Данiя, Нiмеччина, Польща, Нiдерланди, Угорщина, Францiя | 0,80 |
| Чвертi курячi | Мороженi, необваленi | Нiмеччина, Нiдерланди, Бельгiя | 0,50 |
| Чвертi курячi | Мороженi, необваленi | Бразилiя, США | 0,45 |
| Каркаси курячi | Мороженi | Нiмеччина, Нiдерланди, Францiя, Угорщина, Iспанiя | 0,40 |
| Каркаси iндичi | Мороженi | Нiмеччина, Нiдерланди, Польща | 0,40 |
| М'ясо | механiчної обвалки солоне (бiльше 1,3 % солi) | Нiмеччина, Нiдерланди, Польща, Угорщина, Велика Британiя, Бельгiя, Францiя | 0,50 |
Свинина
| Назва товару | Ступiнь обробки | Країна походження | Цiна USD/кг |
|---|---|---|---|
| Свинi живi | Масою 50 кг i бiльше, свiйськi види, крiм свиноматок | Польща, Угорщина | 1,30 |
| Користувальнi свинi | Свiйськi види масою менше 50 кг | Польща | 55 дол. за голову |
| Данiя | 60 Євро за голову | ||
| Сало свиняче | Свiже охолоджене, солоне або у розсолi | Бразилiя, США, Нiмеччина, Нiдерланди, Iспанiя, Бельгiя | 0,60 |
| Свинина в напiвтушах | Морожена свiйських свиней | Нiмеччина, Польща, Бразилiя | 1,50 |
| Тримiнг | Польща, Угорщина, Нiмеччина, Бразилiя, США, Бельгiя, Iспанiя, Нiдерланди | 0,70 |
Яловичина
| Назва товару | Ступiнь обробки | Країна походження | Цiна USD/кг |
|---|---|---|---|
| Тримiнг 80/20 | Морожений, обвалений | Бразилiя, Аргентина | 0,70 |
| Тримiнг 90/10 | Морожений, обвалений | Бразилiя, Аргентина | 0,75 |
| Чвертi | Мороженi | Угорщина, Бразилiя, Аргентина | 1,90 |
| Печiнка | Угорщина, Бразилiя, Аргентина | 0,80 |
Готовi м'ясопродукти
| N | Найменування виробу, товар | Ступiнь обробки, вид | Країна походження | Цiна, $/кг |
|---|---|---|---|---|
| 1 | Московська, Салямi | Ковбаси варено-копченi | Бiлорусь | 6,3 |
| Сервелат | 4,8 | |||
| 2 | Докторська, Дитяча | Варенi ковбаси в/г | Бiлорусь | 3,4 |
| Молочна, Останкiнська, Русанiвська | 2,55 | |||
| 3 | Молочнi, Дитячi, Свинi | Сосиски в/г | Бiлорусь | 2,9 |
| 4 | Шинка Екстра | Шинки в/г | Бiлорусь | 3,7 |
| Шинки звичайнi | Шинки I г. | 2,15 | ||
| 5 | Дрогобицька, Кракiвська | Напiвкопченi ковбаси в/г | Бiлорусь | 4,7 |
| Буковинська, Гуцульська | Напiвкопченi ковбаси I г. | 2,9 | ||
| 6 | Зельць | Лiвернi ковбаси | Бiлорусь | 2,55 |
| Лiверна, Кров'яна | 1,1 | |||
| 7 | Паштетнi ковбаси | Паштети | Бiлорусь | 2,0 |
| 8 | Балик | Копченостi iз свинини в/г | Бiлорусь | 6,8 |
| Бекон | Бiлорусь | 4,3 | ||
| Буженина | Бiлорусь | 8,3 | ||
| Шинка | Бiлорусь | 4,7 | ||
| Карбонад | Бiлорусь | 8,7 | ||
| Корейка | Бiлорусь | 5,9 | ||
| Окорок | Бiлорусь | 4,4 | ||
| Шийка | Бiлорусь | 5,1 | ||
| Фiлей | Бiлорусь | 5,9 | ||
| Рулет | Бiлорусь | 4,9 | ||
| 9 | Балик в асортиментi | Копченостi iз свинини i яловичини | Бiлорусь | 5,9 |
| 10 | Балик | Сирокопчене м'ясо iз свинини | Бiлорусь | 9,3 |
| Грудинка, шийка | Бiлорусь | 6,9 | ||
| 11 | Балик | Сирокопчене м'ясо iз яловичини | Бiлорусь | 9,1 |
| Бастурма | Бiлорусь | 10,6 |
.png)

